Workflow on Server are not working

HI all,

starting from a couple of days ago I cant access to the workflow from the server, workflow are working from the local executor .
here the error I got when I try to execute the workflow in the server

Error occurred while loading workflow into memory: An error occurred during the creation of a job for ‘/Users/valenti/IAT_ProductFeed_Daily’: java.rmi.UnmarshalException: unrecognized method hash: method not supported by remote object

Error occurred while loading workflow into memory: An error occurred during the creation of a job for ‘/Users/valenti/IAT_ProductFeed_Daily’: java.rmi.UnmarshalException: unrecognized method hash: method not supported by remote object

An error occurred during the creation of a job for ‘/Users/valenti/IAT_ProductFeed_Daily’: java.rmi.UnmarshalException: unrecognized method hash: method not supported by remote object

here the message

hope you can help me !

Gianpaolo

Hi @geppopompo

sorry to hear you are having problems. I would need some more information:

I assume the workflows were working as expected before? Were their any changes made to the workflow?

Versions would be great to know as well. Which local AP version are you using? And which KNIME Server and KNIME Executor Version do you have running?

Best, Iris

Hi Iris,

workflow were working before and I did not do any change in the server or the executor.
I can still load and run the workflow from Knime analytics (locally ) .

I use Knime 4.2.1 and server 4.10.1 .

Gianpaolo

The strange thing is that I did not change any things

T